arcaya - Tehokasta ja mutkatonta ihonhoitoa

arcaya - Tehokasta ja mutkatonta ihonhoitoa

Ihonhoitoa yksilöllisesti mm. tehoampullien avulla | Luonnollisista kasvipohjaisista ainesosista | Valmistettu Saksassa | 96% tuotteista on vegaanisia

           

         arcaya logo

    

 

 

  dd-voide        ampullit

 
arcaya on rekisteröity kosmetiikkasarja Etelä-Saksasta ja tuotteiden erinomainen laatu ja tehokkuus ihonhoidossa ovat tehneet sarjaa tunnetuksi ympäri maailmaa. Kaikki tuotteet valmistetaan Saksassa tiukkojen EU-standardien mukaisesti laadukkaita kasviperäisiä raaka-aineita suosien. arcaya kiinnittää myös tiukkaa huomiota luomulaatuun ja reiluun kauppaan.
Tavoitteena on, että jokainen löytäisi omalle iholleen ideaalin ihonhoitorutiinin, ikään, sukupuoleen ja asuinpaikkaan katsomatta.
ampullit

Sana arcaya tarkoittaa salaisuutta - kauneuden salaisuutta

 

Ampullit

arcaya on panostanut mm. kattavaan ampullien valikoimaan. Ampulleissa tehoaineet ovat tiivistetyssä muodossa, mikä mahdollistaa maksimaalisen hoitovasteen. Me Dalissa myymme ylpeydellä Suomessa yksinoikeidella näitä ammattitason tuotteita, joissa arvokkaiden ainesosien muodostamaa koostumusta ei ole laimennettu. Yksi ampulli sisältää tehoainetta 2 ml ja aidot arcaya-ampullit myydään 5 kpl -pakkauskoossa.

Ampullien hienous piilee osin siinä, että niitä ei tarvitse lisätä päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Ne ovat herkkua ihollesi, joten suositeltavaa on lisätä niitä hoitorutiiniin 2-3 kertaa viikossa! Ihosi hehkuu tehoaineiden voimaa ilman, että kukkaro tyhjenee.

 

Ammattilaisen vinkki: Jos sinulla on erityinen tapahtuma tulossa, suosittelemme käyttämään ½ ampullia joka aamu ja ilta 5 päivän ajan ennen tapahtumapäivää.

 

   ampullit

   

  5 syytä käyttää arcaya-ampulleita

  1. Nopeat tulokset 
  2. Yksittäisen ainesosan korkea pitoisuus >> super tehokasta!
  3. Ympäristöystävällinen kierrätettävä pakkaus
  4. Vähän tuote- ja pakkausjätettä
  5. Valittavana on yli 30 ampullia, jotka sopivat ihosi tarpeisiin

   

     ampullit        

   

   

  Luonnon voimaa

  arcaya tuotteet ovat paljon muutakin kuin ihon luksusherkkua ampullien muodossa. arcayalta löydät myös korkealaatuiset tuotteet ihon hoidon päivittäisiin rutiineihin: puhdistustuotteet, kasvonaamiot, seerumit, kasvovoiteet, BB- ja DD-voiteet.

  Sarja on suunniteltu tarjoamaan yksinkertaisen ja tehokkaan ihonhoitojärjestelmän kaikille ihotyypeille. Siinä on tehokkaita ja mutkattomia ongelmanratkaisijoita ja erikoistuotteita kohdennetusti ihon kulloisiinkin tarpeisiin. Tuotteet tarjoavat korkean pitoisuuden aktiivisia ainesosia, jotka toimivat ihosi hyväksi ja tuottavat tuloksia.

  Lopuksi, arcayan johtavana ajatuksena on työskennellä vain puhtaiden ainesosien kanssa: Parhaat reseptit kauniiseen ja terveeseen ihoon löytyvät luonnosta!

   

  
  Kohdennettuja hoitoratkaisuja medikaalisen ihonhoidon avulla

   

  Takaisin blogiin

  Jätä kommentti

  Huomaa, että kommentit pitää hyväksyä ennenkuin ne julkaistaan.

  Painikketta painamalla pääset verkkokauppaan tutustumaan arcayan tuotteisiin.