DSM Mon Platin

Maailmankuulun Mon Platin on Mizrahi perheen perustama, joiden muinaiset reitit ulottuivat Israelista Persian Azerbaidzaniin ja itäiseen Turkkiin, Urmia järveltä Van järvelle.

Monien sukupolvien ajan perheen esi-isät harjoittivat korujen valmistamista, luoden valikoiman koruja ja koristeellisia esineitä jalometalleista, kuten kullasta.

Yli sata vuotta sitten he palasivat takasin Israeliin ja asettuivat aloilleen. He jatkoivat ammattinsa harjoittamista sopeutuen nopeasti siihen aikaan pieneen juutalaiseen yhteisöön, samalla edistäen sen teollista ja kaupallista kehittymistä.

Perheen pää, Elisha Mizrahi, viisaasti kehitti perheensä tietämystä ja ammattitaitoa metallinkierrätyksen kukoistavaan liiketoimintaan ja monimuotoisten metalliseosten valmistukseen, joita käytettiin eri teollisuuden aloilla nuoressa, mutta kasvavassa Israelissa.

 

Noin kaksikymmentä vuotta sitten uusi sukupolvi Mizraheja päätti kehittää uuden suunnan, astumalla tuoreelle ja uudelle alueelle, siltikin kunnioittaen perheen perinteitä.

Mon Platinin perustaminen mahdollisti uuden sukupolven Mizrahien tuoda yhteen heidän kattavan, vuosisatojen aikana kertyneen tietämyksen ja rakkauden maata ja ihmisiä kohtaan sitoutumalla uuteen ja innovatiiviseen ammatilliseen suuntaan, jonka tavoitteena on valmistaa hienojakoisia, mutta myös tehokkaita kosmeettisia tuotteita.

Koruvalmistajien tietämys ja ominaisuudet, kuten tarkkuus, luotettavuus, ammattimaisuus, taiteellisuus ja rakkaus kauneutta kohtaan sekä esteettisyys ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle jatkaen luovuuden ja kauneuden pitkäaikaisia perinteitä.

Alku ei ollut helppo. Vuosien kokeilu kehityslaboratorioissa johtivat uusiin keksintöihin ihon hoidossa (Mon Platin vastustaa eläinkokeita). Vastineeksi nämä löydöt ovat johtaneet innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen, jotka ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta, johtaen uusiin läpimurtoihin ja muuttaen Mon Platinin kansainväliseksi brändiksi joka tunnetaan rohkeudesta, innovatiivisuudesta ja luomisen ilosta.

Tällä hetkellä ensimmäisen ja toisen Mizrahi sukupolven johtama Mon Platin toimittaa maailmanlaajuisesti tuotteitaan 64 maahan.

Mon Platin tuotteet valmistetaan kahdessa uusinta teknologiaa käyttävässä tehtaassa, tuottaen lähes 400 erilaista tuotetta kauneusteollisuudelle, asiantunteville kampaajille, kosmetiikka myymälöille sekä asiantunteville kauneushoitoloilla. Sarjalle on myönnetty useita sertifikaatteja, jotka kertovat sen arvostetusta asemasta ja laadusta.