Tietoa meistä

Dali Silver Star on hyvinvoinnin ja hyvän olon keidas keskellä Hämeenlinnaa.
Dalista saat monipuoliset kauneudenhoito- ja parturi-kampaamopalvelut yhdellä käynnillä.
Tiimiimme kuuluu parturi-kampaajien lisäksi kynsiteknikko, koulutettu hieroja ja mielen hyvinvointipalveluja tarjoava mentaalivalmentaja.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa myös oikeiden kotihoitotuotteiden valinnassa ja käytössä.

Alla löydät esittelyn Dalin henkilökunnasta.

 

 Olen Dalia ja Dalin omistaja. Kiinnostus alalle alkoi vuonna -90 ja jatkuvan kehityksen tuloksena syntyi Dali vuonna 2000. Kiinnostus ja halu kehitellä uusia ideoita johti kauneudenalan tuotteiden ja laitteiden maahantuontiin. Ja kehitys jatkuu edelleen...

Elämäni ykkösasia on eläinten hyvinvointi ja auttaminen. Aika harrastuksiin on jäänyt nykyään melko vähälle, mutta niihin kuuluu tanssiminen, maalaaminen, käsityöt ja leivonnaisten tekeminen, missä olenkin aikamoinen ekspertti.

 

 

Olen Elina ja toimin Dalissa parturi-kampaaja yrittäjänä. Olen valmistunut vuonna 2007 ja Dalissa aloitin 2008. Kampaamotöiden ohella olen myös mm. verkkokauppavastaava. Työssäni pidän erityisesti siitä, että lähes joka päivä saan oppia jotain uutta. Kesäisin tykkään viettää vapaa-aikani laskuvarjoilun parissa. 

 

 

 

 Olen Kirsi-Maria ja Dalissa toimin hiusmuotoilijana. Olen valmistunut vuonna 2003 ja Daliin tulin vuonna 2016. Lempitöitäni ovat hiustenleikkaukset ja värinmuutostyöt. Vapaa-ajalla lenkkeilen koiran kanssa ja käyn Kangoo Jumps -tunneilla, elokuvat sekä sarjat ovat myös lähellä sydäntä.    

 

 

 

 Hei! Tässä Merily, valmistuin kynsiteknikoksi 2017 helmikuussa ja aloitin Dalissa toukokuussa 2017. Tykkään mun työstä paljon. Kynsien laittamisen maailma on kuitenkin tosi laaja, ala vaatii kokoajan uusien asioiden opettelua. Olen rauhallinen, tarkka tekijä ja yritän aina toteuttaa asiakkaan toiveet. Vapaa-aikaan kuuluu perheeni.Luonto on myös lähellä sydäntäni, joten käyn usein metsässä lenkillä.  

 

 

 

   Nimeni on Tuula "Taikanäppi" Masalin. Olen valmistunut hierojaksi vuonna 2006 ja NLP-kouluttajaksi ja -valmentajaksi vuonna 2010. Dalissa olen työskennellyt vuodesta 2016 lähtien ja viihtynyt hyvin, mistä saan kiittää mukavia työkavereita ja asiakkaita. Nautin työssäni monipuolisuudesta. Erityisesti innostun tilanteista, joissa voin syventyä asiakkaan kohtaamiin haasteisiin, olivat ne sitten fyysisiä kipuja tai henkisiä kuormitustekijöitä. Vahvuuksiini kuuluu kyky olla läsnä ja vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa sekä taito etsiä ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Vapaa-ajallani rakastan jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kasvuun panostamista sekä henkilökohtaista kehittymistä. Lisäksi nautin lukemisesta, lautapelien pelaamisesta, ruoanlaitosta ja leipomisesta, pyöräilystä ja vesijuoksusta.

 

 

 Paavo, toimitusjohtaja