Cleansing Miracle - Hellävaraista, mutta tehokasta kasvojen puhdistusta

Cleansing Miracle - Hellävaraista, mutta tehokasta kasvojen puhdistusta

Cleansing Miracle

 

Perusteellinen kasvojen puhdistus oikeilla tuotteilla on tärkeää säteilevän kauniille iholle! Perusteellinen puhdistus on tärkeää erityisesti epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle, mutta myös kuivalle ja ikääntyvälle iholle, jotta kasvojen iho saadaan puhtaaksi kaikista ilman ja ympäristön aiheuttamista epäpuhtauksista, bakteereista ja meikistä!

cleansing miracle

Cleansing Miracle on kirkas ja raikas puhdistusgeeli päivittäiseen kasvojen puhdistukseen perusteellisesti puhdistavalla vaikutuksella ja mutkattomalla levityksellä. Öljytön geeli puhdistaa intensiivisesti kasvojen ihoa, säilyttää ihon suojakalvon ja jättää ihon hienoksi ja puhtaaksi. 

 

Intensiivisenä kasvojenpuhdistuksena geelimäinen puhdistusgeeli sopii erityisen hyvin jokaiselle ihotyypille. Läpinäkyvä geeli puhdistaa ihon perusteellisesti, mutta hellävaraisesti, säilyttäen samalla ihon luonnollisen suojan. Kasvojen iho näyttää raikkaammalta, kirkkaammalta ja elinvoimaiselta.

cleasing miracle

Yhdessä säännöllisen kuorinnan ja oikeanlaisten hoitotuotteiden kanssa ampullien ja kasvovoiteiden muodossa epäpuhdasta, rasvaista ja sekaihoa voidaan taitavasti torjua. Viikoittainen naamio täydentää hoitorutiinin täydellisesti.
Cleansing Miracle sisältää yrttiuutteita, joilla on tasapainottava ja virkistävä vaikutus ja ne säilyttävät ihon kosteuden. Puhdistusgeeli on erinomainen tuote meikin poistoon kasvoilta. Käytä sitten kasvovettä valmistaaksesi ihon optimaalisesti seuraavaa hoitovaihetta varten.
 

Näin käytät Cleansing Miracle -puhdistusgeeliä

Vaahdota pieni määrä Cleansing Miracle -puhdistusgeeliä vedellä kämmenelle ja levitä pyörivin liikkein kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Pese sitten huolellisesti vedellä. Puhdistusgeeliä täydentää täydellisesti kasvovedet; Tonic Vital on erinomainen tuote sekaiholle sekä epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Tonic Caresse taas on oiva valinta kuivalle iholle. 
Cleansing Miraclea voi hyvin käyttää aamuin illoin, sillä vaikka se on tehokas puhdistusgeeli, se on myös hellävarainen.
Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit pitää hyväksyä ennenkuin ne julkaistaan.

Painiketta painamalla pääset verkkokauppaan tutustumaan tuotevalikoimaamme.