Derma Pro - Entsyymeillä hellää ihon kuorintaa

Derma Pro - Entsyymeillä hellää ihon kuorintaa

Entsyymeillä tehty kasvojen puhdistus sopii erityisen hyvin ohuelle, herkälle, rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle. Kuolleet ihosolut tulee poistettua aiheuttamatta hankausta epidermikseen. Kasvipohjaiset pesuaktiiviset aineet tekevät perusteellisen puhdistustyön ilman mekaanista rasitusta iholle. Ihohuokoset puhdistuvat ja ihon kirkastauminen näkyy heti pesun jälkeen. Kollageenin ansiosta kosteus säilyy ihossa pidempään. Käytä Derma Pro entsyymikuorintaa noin kerran viikossa.


Perusteellinen kasvojen puhdistus oikeilla puhdistusaineilla ja kuorinnoilla on kaiken edellytys terveen näköiselle iholle! Säännöllinen kuorinta on tärkeää erityisesti epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle, mutta myös kuivalle ja ikääntyvälle iholle, jotta kasvojen iho vapautuu ilman ja ympäristön aiheuttamista saasteista, kuivuudesta ja kuolleista ihosoluista.


Tärkeimmät ainesosat: Lamepon, papaijaentsyymi. 


Näin käytät entsyymikuorintaamme

Ihotyypistäsi riippuen (kuiva - rasvoittuva), levitä 1-3 pumppausta Derma Pro kasvojen kuorinta-ainetta kuivalle iholle ja hiero pyörivin liikkein sormenpäilläsi tai kasvojen puhdistusharjalla. Anna kuorinnan vaikuttaa kasvoilla noin minuutin ajan ja huuhtele sitten perusteellisesti runsaalla vedellä. Älä unohda puhdistaa kasvosi perusteellisesti etukäteen Cleansing Miraclella ja kasvovedellä. Iho on nyt optimaalisesti valmis vastaanottamaan naamion, aktiiviaineampullin ja kosteusvoidetta.

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit pitää hyväksyä ennenkuin ne julkaistaan.