Nainen kaiken takana

Nainen kaiken takana

Kuka on Dalia?

 Tässä lyhyt tiivistelmä Dalian taipaleesta suomalaiseen yritysmaailmaan ja kuinka hän on kehittänyt omaa yritystoimintaansa:

- 1990 työskentelyn aloitus kauneusalalla
- 1997 työskentelyn aloitus alalla yrittäjänä
- 2000 oman 100 m² parturi-kampaamoliike Dalin perustaminen
- 2008  DSM Mon Platin -tuotesarjan maahantuonti yksinoikeudella.
- 2010 kauneushoitolan avaaminen kampaamon yhteyteen DSM Mon Platin-tuotteiden kysynnän kasvettua
- 2012 avattiin kauneushoitola Hoitava Meri Dalin naapuriin, joka oli suuruudeltaan 80 m²
- 2013 kampaamo ja kauneushoitola yhdistettiin ja niistä tuli 200 m² suuruinen kauneuskeskus Dali Hoitava Meri
- 2018 nimeksi muutettiin Dali Silver Star, helpottamaan kansainvälisiä sopimuksia
- 2018 ensimmmäinen RF-laitehoito Suomessa, johon kouluttautuminen ym. alkoi jo vuonna 2016
- 2020 yritysilmeen freesaus ja markkinointiin panostaminen, mm. uusi verkkosivusto ja verkkokauppa, sekä yrityksille suunnattu uuden teknologian erikoisinfonäyttö näyteikkunaan
-2022 tuotevalikoima päivittyi arcaya German cosmetics tuotteilla.
-2023 verkkokauppa ja sivustot vaihtuivat uudelle ja paremmalle alustalle, millä mahdollistetaan paras mahdollinen asikaskokemus

meri 

Uudistusten yhteydessä on aina myös päivitetty tyyliä, logoa ja yrityksen ilmettä. Dalialle ajan tasalla pysyminen ja edelläkävijänä oleminen ovat yhdet tärkeimmistä johtoajatuksista. Kaikesta huomaa, kuinka suuri arvostus hänellä on työtä, työntekijöitään ja asiakkaitaan kohtaan.
Kaikki on tehty kovalla työllä, askel kerrallaan, luottaen vaistoon ja sydäntä kuunnellen.

Dalian ainutlaatuinen asenne yrittäjänä on monelle jäljittelemisen arvoinen. Silloin, kun yrittäjiä on koetelleet yleinen taloudellinen tilanne tai poikkeusolot, joita kukaan ei osannut odottaa, on hän toiminut kuin sananparren "hyökkäys on paras puolustus" mukaisesti. Mitä korkeampi mäki on edessä, sitä enemmän täytyy painaa kaasua, ja mieluiten jo etukäteen. Juuri tästä syystä Daliaa voi hyvällä syyllä kutsua edelläkävijäksi niin kauneudessa kuin yrittäjyydessäkin.

 

Oli sitten kyse yrittämisestä tai elämästä ylipäänsä, on välillä hyvä tarkistaa omaa suuntaansa ja sitä onko edes menossa kohti oikeaa määränpäätä. Ei ole luovuttamista, jos huomaakin, että reittivalintaa on vaihdettava tai jopa itse kohdetta. Jos kuulet uutisen, että edessä oleva silta on romahtanut, ei ole järkeä jatkaa kohti jyrkännettä. Voit myös jättää matkan tekemättä tai etsiä vaihtoehtoja. Paljon riippuu siitä kuinka tärkeänä pidät päämäärää, kenen kanssa kuljet ja kuinka paljon sinulla on luottamusta tulevaan. Sanotaankin, että muutoksen aalloilla voi löytää todellisen suuntansa.

Jokainen yrittäjä on joutunut usein miettimään ratkaisuja muuttuneisiin tilanteisiinsa. Dalian kohdalla mietintä on ollut innovatiivista ja aina kehittymään pyrkivää. Siksi meille on tarjolla hurjan tehokkaita Kuolleenmeren tuotteita ja arcaya Saksasta sekä markkinoiden ainutlaatuisin RF-laite hänen yksinoikeudella maahantuominaan.

Kilpailu kauneudenhoitoalalla on erityisen kovaa ja toisinaan melko julmaakin. Kateus estää usein kehittämästä yhteisöllisyyttä ja yhteistyötä alan sisällä. Yrittäminen voi siksi tuntua usein yksinäiseltä, mutta Dalia on löytänyt ympärilleen hyvän tiimin ja tämän vasta lyhyen yhteistyömme aikana olen huomannut, miten paljon hän välittää heistä ja haluaa luoda yhteisön, jossa jokainen yksilö voi olla arvostettu omana aitona itsenään. Tämän Dalia ja Dalin henkilökunta on myös päättänyt välittää sinulle parhaalla mahdollisella tavalla,  tervetuloa meille! 

Takaisin blogiin

1 kommentti

Kunnianosoitus Dalille ja hänen henkilökunnalle .

Seija Perälä

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit pitää hyväksyä ennenkuin ne julkaistaan.