Pintakuivan ihon hellävaraista kuorintaa

Pintakuivan ihon hellävaraista kuorintaa

Amber Peeling- kuorinta-aine

amber peeling 

 

Amber Peeling kuorinta-aine sisältää nimensä mukaan amberia, eli meripihkaa. 

Tiesitkö, että meripihkalla sanotaan olevan erityisen parantavia, desinfioivia, rauhoittavia ja harmonisoivia voimia, se tuntuu aistilliselta ja lämpimältä. Meripihka on ainoa kasvipohjainen jalokivi. Se on ikivanha, miljoonia vuosia vanha. Se on kivettynyttä mäntyhartsia ja kaikki elämän peruselementit sisältyvät tähän kiveen. Liukoisena uutteena meripihka puhdistaa tehokkaasti ja on supistava.

amber

arcayan kasvojen kuorinta-aine Amber Peeling poistaa kaikki kuolleet ja kuivat ihosolut sekä puhdistaa ja kuorii kasvojen ihoa. Kuorinta poistaa epäpuhtaudet ja tuo nuoren ihon pintaan. Tuloksena on puhtaampi, sileämpi ja säteilevämpi iho. Luonnolliset vitamiiniöljyt stabiloivat lisäksi ihoa.

Terveen ja hyvin hoidetun ihon perusta on perusteellinen puhdistus oikeilla tuotteilla. Ihonpuhdistus tuotteiden avulla arcaya tarjoaa koordinoidun puhdistuksen ja kuorinta-aineilla mahdollistaa ihon syväpuhdistuksen. Ihonväri kirkastuu ja puhdistuu, iho pääsee taas hengittämään vapaasti ja on täydellisesti valmis imemään hoitotuotteita itseensä.

 

amber peeling

 

 Miten kuorinta-ainetta sitten käytetään?

Ennen kuorintaa puhdista iho huolellisesti sopivalla puhdistusaineella ja kasvovedellä, tähän täydellisiä tuotteita ovat esimerkiksi Cleansing Miracle, Tonic Caresse ja Tonic Vital.


Aloita sitten kuorinta-aineen hierominen kasvoille pyörivin liikkein, muista välttää silmänympärysihoa sekä liian kovaa hankaamista. Kun kasvot on kauttaaltaan hierottu, poislukien silmänympärysiho, poista kuorinta-aine kasvoilta kostealla liinalla. Jos sinulla on erityisen kuiva tai herkkä iho voit antaa amber peeling- kuorinnan vaikuttaa ennen hierontaa enintään 10 minuuttia. Vaikutusajan voi vaikka viettää saunassa, sillä saunan lämpö ja kosteus tehostaa kuorinnan ihoa pehmeyttävää vaikutusta. 


Kun kuorinta-aine on poistettu kasvoilta lisää sen jälkeen ihotyypillesi sopiva tehoampulli ja/tai kosteusvoide. Kuorinta-ainetta olisi hyvä käyttää viikottain


Kuivalle iholle sopivat tuotteet ovat esimerkiksi Hyaluron Plus- ja Retinol Avocado  -ampullit sekä Hyaluron Booster- ja Cream Imperia -kasvovoiteet. 


Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle sopivat tuotteet ovat esimerkiksi Matt2Go- ja Milk & Honey-ampullit sekä Clear & Pure- ja Hyaluron Booster -kasvovoiteet.


Ikääntyvälle iholle sopivat tuotteet ovat esimerkiksi Collagen Plus- ja Quick Lift -ampullit sekä Collagen- ja Anti-Aging Night Cream -retinolivoide.


Herkälle ja couperosa iholle erityisesti sopivat tuotteet ovat SOS Extreme- ja Super Sensitive -ampullit sekä Red Wonder- kasvovoide.

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit pitää hyväksyä ennenkuin ne julkaistaan.

Painiketta painamalla pääset verkkokauppaan tutustumaan tuotevalikoimaamme.