Tonic Caresse - kosteuttava ja virkistävä kasvovesi

Tonic Caresse - kosteuttava ja virkistävä kasvovesi

Tämä aloe vera -geeliä ja persikkaöljyä sisältävä kasvovesi on miellyttävän virkistävä, se sammuttaa ihon kosteuden janoa ja sillä on myös hellävaraisesti tasoittava vaikutus. Tonic Caresse levitetään toisena puhdistusvaiheena Cleansing Miracle -puhdistusgeelin jälkeen ja sillä on nopea, rauhoittava vaikutus kasvojen ihon punoitusta ja ärsytystä vastaan. Kasvojen, kaulan ja dekolteen rasittunut iho on täydellisesti kosteutettu ja rauhoittunut. Erityisesti kuivuus ja jännityksen tunne lievittyvät. Meikkijäämät poistetaan perusteellisesti. Tämä luo täydellisen pohjan ampullille, esimerkiksi ihon uudistamisista tai kosteutusta varten. Hoidon viimeinen vaihe tulee aina olla kosteusvoiteen levittäminen. Viikoittainen kuorinnan ja kasvonaamion käyttö täydentää täydellisesti kasvojen puhdistus- ja hoitorutiineja.

  

Perusteellinen kasvojen puhdistus oikeilla tuotteilla on kaiken A ja O ja perusta säteilevän kauniille iholle! Perusteellinen puhdistus on tärkeää erityisesti epäpuhtauksille ja rasvaiselle iholle, mutta myös kuivalle ja ikääntyvälle iholle, jotta kasvojen iho saadaan perusteellisesti puhdistettua ilman ja ympäristön aiheuttamista saasteista, bakteereista ja meikistä!

Kasvovesi on viimeinen vaihe kasvojen puhdistuksessa ja ensimmäinen askel kasvojen hoidossa. Kasvovesi poistavat viimeisetkin meikinjäämät. Ne valmistavat ihon täydellisesti vastaanottamaan seuraavat kasvonhoitotuotteet luomalla neutraalin pohjan. Ihanteellista puhdistusrutiinia tulisi täydentää kuorinnalla esimerkiksi Amber Peeling , Derma Pro tai Derma Scrub kerran viikossa. Lisäksi  kasvonaamiot lisäävät haluttua hoitovaikutusta.

Tärkeät vaikuttavat aineet: aloe vera geeli, persikkaöljy.

 

Kuinka käytät Tonic Caresse -kasvovettä

Ravista pulloa kevyesti ennen kasvojen puhdistamista. Laita muutama tippa Tonic Caressea vanulappuun ja taputtele hellästi kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Levitä sitten kasvojen kuorinta esimerkiksi entsyymikuorinta Derma Pro. Kosteusvoidetta , seerumia tai kosteuttavaa ampullia tulee aina käyttää jälkeenpäin.

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit pitää hyväksyä ennenkuin ne julkaistaan.