Tonic Vital -kasvovesi ja misellien puhdistusteho

Tonic Vital -kasvovesi ja misellien puhdistusteho

Tonic Vital on virkistävä ja kirkastava misellikasvovesi normaalille, sekaiholle ja rasvaiselle iholle. Tämä puhdistusaine säilyttää kasvojen ihon suojakalvon ja jättää huokoset hienoiksi, sileiksi ja mattaiksi. Yrttiuutteilla on tasapainottava, virkistävä vaikutus ja ne säilyttävät ihon kosteuden. 
Tonic Vital kannattaa levittää heti Cleansing Miraclen käytön jälkeen toisena puhdistusvaiheena, jotta kaikki jäljelle jääneet meikkijäämät ihosta tulee poistettua perusteellisesti. Kasvojen iho on siis ihanteellisesti valmis seuraavaa hoitovaihetta varten. 
       
Rasvoittuvalla, epäpuhtaalla iholla on vielä tärkeämpää luoda puhdistettu ja mattapintainen pohja. Aktiivisia ainesosia sisältävät ampullit  ja oikea kosteusvoide täydentävät ihanteellisesti päivittäistä hoitorutiinia. Kasvojen hoitoa tulee täydentää kerran viikossa entsyymikuorinnalla esimerkiksi Derma Pro  ja kirkastavalla naamiolla esimerkiksi Grey Silver Mask.
Perusteellinen kasvojen puhdistus oikeilla tuotteilla on kaiken A ja O ja perusta säteilevän kauniille iholle! Perusteellinen puhdistus on tärkeää erityisesti epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle, mutta myös kuivalle ja ikääntyvälle iholle, jotta kasvojen iho saadaan perusteellisesti puhtaaksi ilman ja ympäristön aiheuttamista saasteista, bakteereista ja meikistä!
     
Tiesitkö, että Tiikeriruohouute on yksi tärkeimmistä lääkekasveista Ayurvedassa, koska sillä on antibakteerinen vaikutus ja se vähentää arpia. Ginkgo-uute säilyttää ihon suojatoiminnon ja ginseng-uute tukee solujen ravintoa ja säätelee ihon kosteustasapainoa. Misellit ovat rakenteita, jotka syntyvät, kun pinta-aktiivinen aine kohtaa veden: pesuaineen molekyylit asettuvat sitten eri muotoihin, joita kutsutaan miselleiksi. Misellit auttavat poistamaan puhdistusainejäämät ja vesijohtoveden.
Tärkeitä vaikuttavia aineita: yrttiuutteet tiikeriruohosta, neidonhiuspuusta, ginsengistä ja vihreästä teestä. 
    

Kuinka käytät Tonic Vital -kasvovettä

Levitä Tonic Vital -kasvovettä vanulapulla hellästi Cleansing Miraclen jälkeen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ja anna imeytyä. Älä pese. Imeyttämisen jälkeen voidaan levittää kuorinta, jotta iho on optimaalisesti valmis ampullille, kasvovoiteelle tai naamiolle.
Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit pitää hyväksyä ennenkuin ne julkaistaan.