Lankaus

Lankaus on yksi varmasti luonnollisimmista karvojenpoistomenetelmistä. Lankaamisessa hyödynnetään 100 % puuvillalankaa, jonka kierteisiin ihokarvat nypitään. Työskentely on hämmästyttävän pikkutarkkaa ja siksi menetelmä onkin erityisen suosittu kasvojen alueen karvanpoistoon. Esimerkiksi kasvojen ihon käsittelyn jälkeen iho on silkkisen pehmeä, kun ohut ns. lanugokarvoitus, eli utukarvoitus on poistettu. Myös meikki näyttää iholla huolitellumalta, koska meikkivoide ja puuteri eivät jää kiinni ihokarvoihin.

Lankaaminen vaatii näppäryyttä ja saattaa olla haastavaa tehdä.
Moni valitseekin mielellään kokeneen tekijän, jolloin toimenpide on mahdollisimman kivuton. Pitkä kokemus on yksi laadun tae ja sen Dali todella tarjoaa asiakkailleen. 

Dali Silver Starissa lankausta tekee liikkeen perustaja Dalia,
jolla on yli 30 vuoden kokemus karvojenpoistosta langalla. Hänen käyttämänsä lankaustekniikka on poikkeava useimpiin muihin verraten, sillä lankaa ei pidetä laisinkaan tekijän suussa, menetelmä on näin ollen myös huomattavasti hygieenisempi.

Pitkä kokemus lankatekniikan käytöstä takaa laadun ja erikoisvalaistus sen, että työn jälki on siistiä ja kaikki häiritsevät ihokarvat saatu pois. -Dalia